تبریک روز روانشناس و مشاور
تبریک روز روانشناس و مشاور
در جوامع امروزی بهزیستی روانشناختی افراد یکی از پشتوانه های ملی و از اهم شاخص های توسعه یافتگی پذیرفته شده و انسان سالم، محور توسعه پایدار تلقی می گردد. احساس بهروزی روانی، اجتماعی موضوعی سیستماتیک و فرابخشی بوده و مستلزم همکاری، همیاری و هم افزایی مجدانه و مسئولانه، مشارکت اجتماعی و مسئولیت پذیری عمومی و گسترده آحاد جامعه، نهادها و دستگاه ها بوده و شامل تامین رفاه و بهزیستی در ابعاد جسمانی، روانی و اجتماعی می باشد. توجه به بعد اجتماعی و روانی سلامت نقش مهمی در پیشگیری از آسیب های اجتماعی، شادابی و نشاط اجتماعی، افزایش سرمایه اجتماعی، تقویت مولفه های مسئولیت های اجتماعی و رشد و کمال انسان و جامعه سالم ایفا می نماید.
در این میان علم روانشناسی و خدمات مشاوره ای و روانشناختی مشاوره در نظام سلامت کشور، مراقبت از کیان خانواده ها، ارتقاء کیفیت زندگی، آرامش و امنیت روانی اجتماعی آحاد جامعه نقش و جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده است.
به نظر می رسد برای پیشبرد مداخلات و برنامه های روانی، اجتماعی علاوه بر برنامه ریزی های معمول و آینده پژوهی فعالیتها، توجه به دو موضوع تعاملات نظام مند، مستمر و پیشگیرانه مجموعه ها، نهادها، انجمنها و موسسات تخصصی و سرمایه های اجتماعی در حرف یاورانه و دیگری اقدامات مبتنی بر اقلیم، فرهنگ و ارزش های حاکم بر جامعه حائز اهمیت ویژه است که امید می رود در برنامه های بیش از پیش محور عمل قرار گیرد.
ضمن تبریک و گرامیداشت "روز ملی روانشناس و مشاور (9 اردیبهشت ماه) " از زحمات و تلاش های روانشناسان و مشاوران در سراسر کشور بالاحض در سازمان بهزیستی کشور که در مراکز مختلف حضوری و غیرحضوری همواره پاسخگوی فوریت ها و نیازهای روانشناختی مردم به ویژه در شرایط همه گیری بیماری کرونا و به تبع آن بروز چالشهای روانشناختی بوده و در تمامی این دوران به عنوان نیروی اصلی نظام سلامت روان در تعاملی مستقیم و مداوم با افراد جامعه برای کاهش آلام و فشارهای روانی ناشی از این شرایط و در راستای تهذیب خویش و تعالی اجتماع مجاهدت نموده اند قدردانی می گردد.
امیدوار است به لطف خداوند رحمان و با تداوم و استقرار اینگونه تلاش ها شاهد تثبیت، رشد و بالندگی شاخص های سلامت روانی، اجتماعی در سطح کشور اسلامی مان باشیم.
نظر دهید